Cégbemutatók

Neatwork Manager Kft.

A Netawork Manager Kft. egy 2013-ban alakult start up cég. A vállalat fő tevékenysége a szoftverfejlesztés, ezen belül is a tesztelési feladatokra és a mobil applikációk fejlesztésére helyezi a fő hangsúlyt.

 

Olyan fiatal, ambíciózus fiatalokat keres a vállalat, akik nem félnek a kihívásoktól, nyitottak a folyamatos fejlődésre és tanulásra és szeretnének egy fiatalos és lendületes csapat tagjává válni.  


Innovitas Nonprofit Kft.

Az INNOVITAS Nonprofit Kutatóközpontot kutatásban és tanácsadásban jártas, a folyamatos fejlődés iránt elkötelezett szakemberek hozták létre 2008-ban, azzal a céllal, hogy piaci partnerek számára nyújtsanak valóban gyakorlatiasan hasznosítható kutatás-fejlesztési szolgáltatásokat.

A vállalat célja és sikerének egyik alappillére a partnerekkel megvalósított szoros és aktív együttműködés az innovatív és egyedi megoldásokat előtérbe helyező módszertanok alkalmazásával.

Társvállalataival hosszú távú együttműködésre törekszik, hiszen ez garantálja a folyamatos és tartós eredményeket. Legfőbb küldetésének az ügyfelekben rejlő, rejtett kapacitások kiaknázását tekinti.

Az Innovitas az ötlet felmerülésétől segíti partnereit az innovatív projektek megvalósításában szakértelmével, informatikai fejlesztési kapacitásaival, illetve finanszírozásban nyújtott támogatással. Több tucatnyi k+f projektet bonyolítottunk az elmúlt években és számtalan sikeres pályázat áll a hátunk mögött.

 

Szolgáltatások:

 • Szervezeti innováció (munkahelyi elégedettségi kutatás, vállalati kultúra kutatás, emberi erőforrás fejlesztése- és hatékonyságának vizsgálata,vezetői felmérések, adott részlegek SWOT felmérése, ügyfélkezelési megoldások kidolgozása)
 • Folyamat innováció (vállalati folyamatok elemzése és fejlesztése: folyamat-innováció; eljárás-innováció)
 • HR innováció (toborzás-kiválasztás; képzés; karriertervezés, utánpótlás-biztosítás; teljesítményértékelés; HR kontrolling, Cafeteria rendszerek kidolgozása, dolgozói elégedettség vizsgálatok és elektronikus alapú értékelő rendszerek)
 • Egyedi informatikai megoldások fejlesztése az ügyfél speciális igényei alapján HR, értékesítés, projekt- és beruházásmenedzsment, távközlés, ügyvitel területén.
 • Pályázatírás és pályázatmenedzsment – fókuszálva az ügyfél adottságaira és végigvezetve a teljes projekten az ötlet felmerülésétől a teljes körű pénzügyi elszámolás lebonyolításáig. Jelentős tapasztalatot halmoztunk fel k+f célú, klaszterfejlesztési, nagy beruházási és képzési-tanácsadási pályázatok terén. Kiemelkedően magas sikeraránnyal dolgozunk hála kollégáink magas felkészültségének.

 

Referenciák

 • NESTLE Hungária Kft.
 • PR-TELECOM Zrt.
 • TIGÁZ Zrt.
 • Adecco Kft.
 • MAGYAR DOKA ZSALUTECHNIKAI Kft.
 • Bonduelle Central Europe Kft.
 • Avis Group Business Support Centre Kft.
 • SAMSUNG Electronics Magyar Zrt.
 • Italkereskedő-ház Zrt.
 • Borsod Volán Zrt.
 • Számos kis- és középvállalat

Shinwa Magyarország Precíziós Kft.

A miskolci gyáregységben több részleg üzemel: összeszerelő üzem, műanyag-feldolgozó üzem, festőüzem és lézergravírozó üzem. A Shinwa Kft. a kezdetektől második körös autóipari beszállítóként működik.
Kezdetben személygépkocsik kazettás lejátszóinak mechanikai főegységeit, alkatrészeit gyártottuk, illetve szereltük össze. Ma már főként a műszerfal részét képező CD-lejátszó- és klímavezérlő előlapok, és a hozzájuk tartozó gombkészletek fröccsöntésével foglalkozik társaságunk, melyet a rendelkezésre álló legmodernebb technikákkal végzünk.

A cég legnagyobb külső vevői között megtalálható a Continental Automotive Czech Republic, a Panasonic Automotive Systems, a Behr-Hella Thermocontrol GmbH, a Leopold Kostal GmbH & Co., Delphi Automotive Systems – Portugal SA, a Flextronics International Kft és az Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft.

A Shinwa Magyarország Precíziós Kft. gyártja és szereli az előlapokat az alábbi autókba: Mercedes A, B, C és E osztály, Smart, Skoda Octavia, Skoda Suberb, Fiat Punto Evo, Fiat Doblo, Fiat Ducato, Opel Zafira, Toyota Avensis, Honda Civic.


Evolution Consulting Kft.

Meggyőződésünk az, hogy a szoftverek akkor jelenthetnek igazán hatékony segítséget a vállalatok számára, ha a meglévő, jól bevált folyamatokat támogatják, és nem a vállalat meglévő folyamatainak kell idomulnia a szoftver logikájához.

 

Éppen ezért vállalatunk nemcsak „dobozos” szoftvereket fejleszt, hanem teljesen egyedi igényeket és problémákat sikerül megoldanunk, a Partner teljes megelégedésével.

 

A magas szintű szakmai tudás a garancia

Kollégáink tapasztalatai széles skálájúak. Jelen van HR-es tapasztattal, valamint tanácsadói múlttal rendelkező szakember egyaránt. Fejlesztői csapatunk magas szoftverfejlesztői kompetenciákkal bír, továbbá szakembereink projektmenedzsment terén is jártasak.